Föreläsning/workshop

forelasning

Ingrid Remvall är en van föredragshållare och workshopfacilitator kring kreativitet och idéskapande för såväl barn, unga och vuxna. Eftersom hon utöver att vara författare är Art Director för pedagogiska koncept utvecklar hon eget workshop-material till sina besök. Hon bor i Skåne men besöker ofta andra delar av Sverige. Är du intresserad av en föreläsning eller en workshop? Hör av dig till hej@idesmart.se så pratar vi mer om rätt upplägg för er! 

Exempel på workshop:

Bli idésmart … och rädda världen

Unga har en otrolig kapacitet att komma på idéer, de har även en stor vilja att gör världen bättre. Att skapa idéer kring något man är bra på och/eller brinner för är en stark drivkraft för att engagera unga. Workshopen ”Bli idésmart … och rädda världen” handlar om att ge unga konkreta verktyg för ett entreprenöriellt och hållbart tankesätt – oavsett om de vill starta företag, driva projekt eller bara vill få tekniker som rustar dem inför framtiden.

”Det är just det här som vi elever behöver: inspiration, uppmuntran, motivation
och vilja.” (Citat från en gymnasieelev efter WS)

Ålder: 13-24 år
Antal deltagare: Max 30
Material: Vi arbetar med olika typer av övningsblad och metoder, material som eleverna får behålla för framtida idégenerering
Tid: 2, 5 timmar
Prisförslag (ex moms och resor):
En föreläsare, Ingrid Remvall: 5 000 SEK
Två föreläsare, Ingrid Remvall och Louise Lindén eller Sissa Pagels: Offert
(En ung social entreprenör som berättar om sin inspirerande resa kring med- och motgångar. Sissa och Louise har varit delaktiga i skapandet av boken Idésmart och är vana föreläsare.)

Dela: